Om oss

Cleopatras Hus ble startett i 2018 og drives av interiørdesigner Hege Kaisa Styrerud. Firmaet har et lager som er fylt opp med unike, kvalitetsvarer som kommer fra leverandører rundt omkring i verden. 

Cleopatras Hus tilbyr et stort og bredt utvalg av produkter innen hjemmeinnredning og innredningsdetaljer. Utvalget består av innredningsdetaljer til til hus og hytte. Vareutvalget er håndplukket av oss, og du kan finne alt fra lamper, vaser, lys, pledd og puter til leker. 

Vi har et stort nettverk av ulike leverandører fra alle kanter av verden som vi håper dere vil like, og vi vil stadig fylle på med nye varer. I tillegg ønsker vi å slå et slag for miljøet og er derfor heldige å få selge de fantastiske produktene til YummiiYummii. Vi gjenbruker emballasje fra varemottak i stedet for å kjøpe nytt, og jobber hele tiden med å finne løsninger som er bra for miljøet.

Sortimentet utvikles hele tiden, og du kan som kunde være med å påvirke innholdet.  

Ønsker du kjøpet ditt gavepakket, så fikser vi det også.

 
Hvis du har ønsker eller synspunkter på vårt sortiment så får du gjerne høre fra deg til oss på mail: post@cleopatrashus.no, eller på telefon 900 45 010